Som virksomhed kan I nu invitere jeres kunder/medarbejdere/samarbejdspartnere til afslappede polo-søndage i eksklusive omgivelser. Det er forfriskende anderledes, og vi tør næsten love at jeres gæster aldrig har oplevet kongernes sport på dansk grund før.

 

Pakken vi tilbyder inkluderer reserverede firmaborde i vores VIP / Players’ Lounge. Området er overdækket og ligger på langsiden af banen med smuk udsigt til polo og slottet (Polo in the Park) eller Øresund (Polo by the Sea). Her kan I medbringe op til 20 gæster, og I får mad og drikke (vin/vand) ad libitum, og tre flasker André Robert Les Jardins du Mesnil Grand Cru champagne som velkomst.

Menuen er kreeret af MASH/Umami teamet, og består af:
Tun tartar, MASH style
***
US Steak fra grillen grill med chilli fries, Caesar salad, tomatsalat, bearnaise- og rødvinssauce
***
Chokoladekage med choco/kaffe mousse samt hindbær- og vanilleis

 

På disse to videoer fra sidste år, kan I se lidt af hvad vi laver, og vi kan love det bliver endnu flottere i år:


Vi regner med 500-700 mennesker til hvert event, og som en del af firmapakken får I synlighed i lounge eller langs banen (efter aftale).

25/6 @Kokkedal Slot: Polo in the Park
30/7 @Kokkedal Slot: Polo in the Park
27/8 @Lyngebækgård: Polo by the Sea
17/9 @Kokkedal Slot: Polo in the Park by Bentley Copenhagen & Porsche

 

Prisen er per event, og vi er selvfølgelig åbne for at I kan skræddersy pakken med flere / færre pladser, tilkoble holdsponsorater, vores populære “polospiller-for-en-dag” teambuilding mv.

 

Jeres pakkepris for 2017 er kr. 15.000 ekskl. moms. for det hele (ét event), og vi kan love at jeres gæster får en inspirerende og anderledes oplevelse. Vi leverer desuden gerne artwork til invitation til jeres kunder. Alt i alt en omfattende pakke til en attraktiv pris.

 

Kontakt Christian Green på cg@cphpolo.com eller 25115242 for nærmere information og bestilling.