POLO ER DEN PERFEKTE HESTESPORT FOR DIG, DER ALDRIG HAR REDET FØR…

Og i Danmark er det især voksne mænd. Måske du er tiltrukket af idéen om at manøvrere et halvt ton dyr rundt, John Wayne style? Meeeen du føler dig ikke draget af begynderridning på ponyskolen fyldt med teenagere. Og du kan se dig selv til hest men er mere til jeans og polo shirt end det polerede dressur-outfit. Og måske er du utålmodigt anlagt og vil gerne hurtigt igang.

Så er polo det oplagte valg!

LET AT KOMME IGANG
Hestene er toptunede, veltrænede og sikre poloheste, som er lette at lære at ride på. Polo er en kontaktsport hvor ruten ikke er givet på forhånd – og derfor SKAL hestene være mere styrbare end heste i andre discipliner. Derfor er poloheste LANGT LETTERE at ride for begyndere og du vil opleve lynhurtigt at komme ind i sporten og kunne spille en kamp. Polo er perfekt hvis du vil lære at ride som begynder.

FOKUSÉR PÅ DET SJOVE
Derudover slipper du for al det sædvanlige arbejde med pasning og klargøring af hest. Du lejer gode, sikre heste hos os og alting er klar til dig når du ankommer. Så det er bare at springe i sadlen og gå igang med at lære de ædle polodisciplin.

PRØV FØRST
Du kan teste talentet med en prøvetime først til kr. 695. Herefter kan du købe et intensivt privat kursus (“boot camp”), som kører over fem lektioner til kr. 5.000.

Skriv via formularen eller ring til os på 25115242. Vi tilbyder også skræddersyede træningsprogrammer, privatundervisning, teambuilding, firmapolo og meget mere…

%d bloggers like this: