BEGYNDERHOLD FOR MÆND

Du har aldrig redet men er tiltrukket af idéen om at manøvrere et halvt ton dyr rundt, John Wayne style? Meeeen du føler dig ikke draget af ponyskolen fyldt med teenageunger. Og måske sidder de stramme dressurbukser knap så pivfrækt på dig… Du overvejer polo, men vil gerne lige være lidt fortrolig med heste før du kaster dig ud i kongesporten.

Så er vores begynder-mande-ridekursus for dig!

“Herre til Hest” er Copenhagen Polo Club’s tilbud til mænd, som vil lære at ride – på den fede måde.

Vi har hesten klar til dig når du ankommer, så det er bare at springe i sadlen og gå igang med undervisningen. Hestene er toptunede, veltrænede og sikre poloheste, som er lette at lære at ride på. Du skal bare iføre dig praktisk tøj og behagelige jeans og sko eller støvler med hæl. Vi har resten.

Du kan teste talentet med en prøvetime først til kr. 500. Herefter kan du købe et klippekort til 10 lektioner for kr. 5.000 alt inkl.

Der er hold hver tirsdag fra kl. 19.

Begrænset antal pladser. Kontakt os for mere information eller tilmelding. Send os en email eller brug formularen herunder.

Eller ring til os på 25115242. Vi tilbyder også skræddersyede træningsprogrammer, privatundervisning, teambuilding, firmapolo og meget mere…