POLO PRØVETIME TIL SÆRPRIS

Overvejer du at starte til polo? Vi tilbyder potentielle nye polospillere en lille forsmag på sporten, til en beskeden pris. Dog kun på udvalgte dage. Tilbuddet gælder kun til private (vil du have kollegerne med til en festlig dag med Polo Teambuilding, så læs mere om mulighederne her).

Polo prøvetimen er for begyndere og giver et godt indblik i hvad sporten går ud på, hvordan man kommer igang og du får en smagsprøve på hvordan det er at være polospiller. Du kan deltage også selvom du aldrig har redet før. Vores erfarne polotræner og gode begynderheste sikrer en sikker og sjov oplevelse. Prøvetimen er et godt første skridt på vejen mod en spændende ny verden af polo.

Information: Introduktionen varer ca. en time og foregår i små hold. Erfaring med heste eller ridning er ikke et krav. Vi har nødvendigt udstyr til låns. Du skal blot iklæde dig praktisk tøj – vi anbefaler behagelige jeans og sko/støvler med hæl eller eget rideudstyr hvis du har.

Indhold: En polo prøvetime starter med en introduktion til spillet fra jorden, før du kommer i sadlen på vores veltrænede poloheste og lærer basis poloridning, teknik og slag. Undervisningen foregår i trygge rammer i  polo arena – inde eller ude afhængig af vejrforhold. Gæster er velkomne til at overvære prøvetimen fra sidelinjen eller klubhuset efter aftale.

Varighed: Ca. 1 time
Sted: Lyngebækgård, 2990 Nivå
Særpris: kr 500,- per deltager (kun udvalgte datoer)
Bemærk: Vægtgrænse 100 kg

Kommende datoer for prøvetime til særpris:
17/01-2021 kl. 10
24/01-2021 kl. 10
31/01-2021 kl. 10
07/02-2021 kl. 10
14/02-2021 kl. 10

Reservér din plads nu! Tilmeld dig via formularen herunder eller kontakt os på info@cphpolo.com eller +45 25115242. Yderligere praktisk information tilsendes sammen med bekræftelse på tilmelding.