POLO PRØVETIME TIL SÆRPRIS

Vi tilbyder potentielle nye medlemmer at hoppe i sadlen på en af vores veltrænede poloheste og få en lille forsmag på kongernes sport, til en beskeden pris. Dog kun på udvalgte dage.

Med vores 1-times prøvetime får du, på en sikker og underholdende måde, oplevet hvad sporten går ud på. Også selvom du aldrig har redet før. Vores kyndige polotræner og gode begynderheste sikrer en stor oplevelse og et godt første skridt på vejen mod en verden af polo.

Information: Introduktionen varer ca. en time og kan være med 1-6 deltagere. Erfaring med heste eller ridning er ikke et krav. Vi har alt nødvendigt udstyr til låns. Du skal blot medbringe praktisk tøj – vi anbefaler behagelige jeans og sko/støvler med hæl eller eget rideudstyr hvis du har.

Indhold: En polo prøvetime starter med en sikker grundintroduktion til spillet fra jorden før du kommer i sadlen på vores veltrænede poloheste og lærer basis poloridning, teknik og slag. Undervisningen foregår i trygge rammer i stort ridehus / polo arena. Gæster er velkomne til at overvære prøvetimen fra sidelinjen eller klubhuset.

Angiv venligst en ønsket dato og vi vil forsøge at imødekomme dette eller vende tilbage med alternative datoforslag.

Varighed: Ca. 1 time

Sted: Lyngebækgård, 2990 Nivå

Særpris for prøvetime: Kr. 695 (forudbetales ved tilmelding).

Reservér din plads nu! Tilmeld dig via formularen herunder eller kontakt os på info@cphpolo.com eller 25115242. Yderligere praktisk information tilsendes sammen med bekræftelse på tilmelding.

%d bloggers like this: