POLO INTRO

POLO PRØVETIME TIL SÆRPRIS

Vi tilbyder potentielle nye medlemmer at hoppe i sadlen på en af vores veltrænede poloheste og få en lille forsmag på kongernes sport – til en beskeden pris. Dog kun på udvalgte dage.

Med en polo prøvetime får du, på en sikker og underholdende måde, oplevet hvad sporten går ud på. Også selvom du aldrig har redet før. Vores kyndige polotræner og gode begynderpoloheste sikrer en stor oplevelse og et godt første skridt på vejen mod en verden af polo.

Information: Introduktionen varer ca. en time, og foregår i små hold. Erfaring med heste eller ridning er ikke et krav. Vi har alt nødvendigt udstyr. Du skal blot medbringe praktisk tøj – gerne behagelige jeans og sko/støvler med hæl.

Indhold: En polo prøvetime starter med en sikker grundintroduktion til spillet fra jorden før du kommer i sadlen på vores veltrænede poloheste og lærer basis poloridning, teknik og slag. Undervisningen foregår i trygge rammer i stort ridehus / polo arena. Gæster kan følge med og nyde en kop kaffe i klubhuset.

Tider for polo prøvetime (kræver tilmelding):

  • Søndag 4.11. kl 10
  • Søndag 11.11. kl 10
  • Søndag 18.11. kl 10
  • Søndag 25.11. kl 10

Generelt afvikles prøvetimer som hold på onsdage og søndage. Flere tider lægges på løbende.

Er I en gruppe med særlige ønsker? Kontakt os venligst, så gør vi vores bedste for at finde en løsning, der kan passe jer.

Varighed: Ca. 1 time

Sted: Lyngebækgård, 2990 Nivå

Pris: Kr. 500 (forudbetales ved tilmelding).

Reservér din plads nu! Tilmeld dig via formularen herunder eller kontakt os på info@cphpolo.com eller 25115242. Yderligere praktisk information tilsendes sammen med bekræftelse på tilmelding.