TEAMBUILDING & FIRMAEVENTS

Skal kunder, kolleger, familie eller venner have en mindeværdig oplevelse? Så er polo et stærkt bud! Hos Copenhagen Polo Club kan I selv prøve at spille – også selvom I aldrig har redet før. Eller vi kan lade en polo showkamp indgå som anderledes og eksklusiv stemningsskaber til jeres arrangement. [Læs mere herunder.]

Polo Teambuilding Copenhagen Polo Club Copenhagen Polo Club Teambuilding

POLO TEAMBUILDING
Alle kan prøve polo teambuilding – også selvom man aldrig har redet før. Rolige, veltrænede heste og et erfarent team sikrer en sjov, sikker og mindeværdig udfordring for alle. Polo teambuilding kan arrangeres hele året, for både små grupper af 4-6 og op til 30+ deltagere. Arrangementerne afvikles inde eller ude, afhængig årstid og vejr.

Eksempler på Polo Teambuilding pakker:

Kongepolo: Vores populære og stilfulde arrangement foregår over et par hyggelige timer, hvor man lærer de basale polofærdigheder fra bunden, kommer til at mestre poloridningens ædle kunst og bygger op til en finalekamp på ægte, fuldblods-polohest. Vinderholdet fejres over et glas bobler i klubhuset efter kampen. Der serveres drikkevarer og snacks undervejs og et godt glas Champagne som afslutning. Pris fra kr. 1.250 per person ekskl. moms.

Prinsepolo: Denne hyggelige smagsprøve på kongesporten var ca. en time og tager jer igennem de basale polofærdigheder fra bunden. I lærer at ride og spille på ægte, fuldblods-poloheste i en lille mini-kamp. I har heste, instruktører og polofaciliteterne for jer selv til en underholdende, udfordrende og sikker time hvor I tester jer selv i verdens ældste holdsport. Pris fra kr. 750 per person ekskl. moms.

Vi kommer også gerne med et bud på en pakke, der passer ind i jeres program, budget- og tidsramme. Ring til Christian på 25115242 for mere information om priser og muligheder.

POLO SHOWKAMP
Hvis I ikke selv vil til hest, men ønsker at tematisere jeres arrangement – eller blot tilføje et underholdende element – så er en polo showkamp oplagt. Erfarne spillere og en veloplagt kommentator sikrer et intenst, actionfyldt og eksklusivt show for jeres gæster.

I vores smukke rammer ved kysten mellem Rungsted og Nivå kan vi facilitere unikke firmaevents omkring polo hele året. Polokampen kan f.eks. indgå som et spændende indslag i forbindelse med produktlanceringer, presse-dag, foredrag eller kundepleje. Vi har faciliteterne inde og ude til både små og store arrangementer – med eller uden forplejning mv.

Kontakt Christian på 25115242 eller info@cphpolo.com for mere information og en snak om muligheder med polo til jeres arrangement.