Download Polo Teambuilding info:
PDF in English, please click here
PDF på dansk, klik her

Skal kunder, kolleger, familie eller venner have en mindeværdig oplevelse? Så er polo et stærkt bud! Hos Copenhagen Polo Club kan I selv prøve at spille – også selvom I aldrig har redet før. Eller vi kan lade et polo show indgå som anderledes og eksklusiv stemningsskaber til jeres arrangement.

Information, inspiration og priseksempler herunder.

Eksempler på Polo Teambuilding pakker:

Kongepolo: Vores populære og stilfulde arrangement foregår over et par hyggelige timer, hvor man lærer de basale polofærdigheder fra bunden, kommer til at mestre poloridningens ædle kunst og bygger op til en finalekamp på ægte, fuldblods-polohest. Vinderholdet fejres i klubhuset efter kampen. Der serveres drikkevarer og lidt snacks undervejs og et sprødt glas bobler som afslutning. Pris fra kr. 1.250 per person ekskl. moms.

Prinsepolo: Denne hyggelige smagsprøve på kongesporten var ca. en time og tager jer igennem de basale polofærdigheder fra bunden. I lærer at ride og slå til bolden fra ægte, fuldblods-polohest. I har heste, instruktører og polofaciliteterne for jer selv til en underholdende, udfordrende og sikker time hvor I tester jer selv i verdens ældste holdsport. Pris fra kr. 750 per person ekskl. moms.

Vi kommer også gerne med et bud på en pakke, der passer ind i jeres program, budget- og tidsramme. Kontakt Christian på 25115242 eller info@cphpolo.com for mere information om priser og muligheder.

Endnu mere teambuilding? Arrangementer hos os kan også indeholde andre udfordrende og underholdende teambuilding-indslag i et skræddersyet dagsprogram. Her samarbejder vi bl.a. med GoTeam, som har mange års erfaring med arrangementer for nogle af landets største virksomheder.

POLOSHOW OG COUNTRY CLUB ELLER PRETTY WOMAN TEMAFEST?
Hvis I ikke selv vil til hest, men ønsker et anderledes tema til jeres arrangement – eller blot vil tilføje et underholdende element – så er en polo showkamp oplagt. Erfarne spillere og en veloplagt kommentator sikrer et intenst, actionfyldt og eksklusivt show for jeres gæster.

Privat firmaevent med dressur-opvisning, polo showkamp og frokost med live jazz band. Catering i samarbejde med Kokkeriet.

I vores smukke rammer ved kysten mellem Rungsted og Nivå kan vi facilitere unikke firmaevents med polo som fascinerende blikfang og stemningsskaber. Vi integrerer gerne jeres formål / produkt / budskab på en elegant måde i showet. F.eks. via sponsorerede hold med brandede trøjer, produktudstilling, trofæer eller konkurrencer. Polokampen kan f.eks. indgå som et spændende indslag i forbindelse med produktlanceringer, presse-dag, foredrag, lead-generering eller kundepleje. Vi har faciliteterne inde og ude til både små og store arrangementer – med eller uden forplejning mv.

Kontakt Christian på 25115242 eller info@cphpolo.com for mere information om priser og muligheder.

Lancering af Range Rover Velar for British MotorGroup.
Kunde-event for Bentley Copenhagen i samarbejde med Kokkedal Slot Copenhagen.
%d bloggers like this: