Ønsker I jeres eget private event og f.eks. prøve Polo Teambuilding med kollegerne? Læs mere under private events.

Herunder kan du læse mere om kommende arrangementer.

I KONGERNES FODSPOR

Som omtalt i AOK / Berlingske. Bliv klogere på polo og champagne! Forkæl dig selv eller en du holder af med en helt anderledes og luksuriøs aften i samarbejde med ChampagneUniverset. Du får en grundig introduktion til den historiske sport på hesteryg. Alle kan være med – også selvom man aldrig har redet før. De specialtrænede, majestætiske poloheste er nemme og styrbare og de dygtige instruktører får dig sikkert igennem oplevelsen. Du lærer de basale polofærdigheder fra bunden, kommer til at mestre poloridningens ædle kunst og spiller en finalekamp på ægte, fuldblods-polohest – og får følelsen af at dyrke sporten, som de kongelige har yndet igennem århundreder. Undervejs i arrangementet vil der være forfriskninger og snacks. Men ingen polo uden champagne! Aftenen afsluttes med en smagsrejse ind i champagnens vidunderlige univers med en stribe spændende bobler i glassene. Du forlader arrangementet ca. 2 timer senere, klogere på polo og på champagne!

Næste event 14/5-2020 kl. 17.30 – 19.30.

Max 8 deltagere per aften. Minimum 18 år.

Varighed ca. 2 timer.

Mere info og booking hos Champagne Universet.

NYHED: AARHUS POLO EXPO

NY DATO: 26-27 september 2020.
Kom helt tæt på kongernes sport! For første gang nogensinde kan den ikoniske kongesport – polo på hesteryg – opleves live i Aarhus. Den smukke ridehal på Vilhelmsborg i Mårslet er den passende kulisse til den historiske og majestætiske sportsdisciplin. Udover actionfyldt polo landskamp kan du opleve imponerende biler fra Bentley og andre luksuriøse indslag.

EARLY BIRD BILLET i forsalg, begrænset antal: kr. 150,-
Børn under 12 år gratis adgang i følge med voksen. 

PROGRAM (forbehold for ændringer):

  • Kl. 10.30: Hallen åbner
  • Kl. 11.00: Intro til polo 
  • Kl. 11.30: Polokampe
  • Kl. 13.00: Pause-show
  • Kl. 14.00: Polokampe
  • Kl. 15.30: Præmieoverrækkelse og après polo
  • Kl. 16.30: Tak for i dag

Køb din EARLY BIRD billet til AARHUS POLO EXPO her.

FØLG MED I ØVRIGE KOMMENDE EVENTS
Følg os på Facebook og bliv opdateret om kommende publikumsevents. Eller skriv til os for at komme på invitationslisten til kommende arrangementer.

HOSPITALITY OG SPONSORATER
Polo er en flot ramme for aktivering af brands, netværksmøder, kundepleje mv. Til vores events kan dit brand blive en del af denne eksklusive kulisse. Over året kan du koble dig på alt fra internationale poloturneringer til hyggelige netværksevents med champagnesmagning og fundraising med showkamp.

PRIVATE EVENTS
Skab dit eget, unikke firmaevent med en ægte polokamp i fuld fart som kulisse. F.eks. i forbindelse med produktlanceringer, pressedage mv. Som noget helt unikt inden for hestesport tilbyder vi desuden at du og dine gæster selv kan prøve at spille polo på hest (se mere under teambuilding).

Kontakt Christian på 25115242 eller info@cphpolo.com for mere information om events, partnerskaber, teambuilding og sponsorater.

Nogle af vores tidligere events:

%d bloggers like this: