Ønsker I jeres eget private event og f.eks. prøve Polo Teambuilding med kollegerne? Læs mere under private events.

Herunder kan du læse mere om kommende arrangementer.

Polo by the Sea

Næste match: Annonceres snarest.

Stemningsbilleder fra nogle af sommerens seneste Polo by the Sea events. Følg os på Facebook og bliv opdateret om kommende publikumsevents. Eller skriv til os for at komme på invitationslisten til kommende arrangementer.

Copenhagen Polo Club inviterer løbende til hyggelige arrangementer i forbindelse med klubbens polokampe. Følg os på Facebook og bliv opdateret om kommende publikumsevents. Eller skriv til os for at komme på vores Country Club mailingliste med invitationer til kommende arrangementer.


Arrangementer afvikles af Sportsrideklubben og Copenhagen Polo Club i samarbejde.

NYHED: Aarhus Polo Expo

1920x1080px_fb_photo_200120LØRDAG D. 26. september 2020.
Kom helt tæt på kongernes sport! For første gang nogensinde kan den ikoniske kongesport – polo på hesteryg – opleves live i Aarhus. Den smukke ridehal på Vilhelmsborg i Mårslet er den passende kulisse til den historiske og majestætiske sportsdisciplin. Udover actionfyldt polo landskamp kan du opleve imponerende biler fra Bentley og andre luksuriøse indslag.

EARLY BIRD BILLET i forsalg, begrænset antal: kr. 150,-
Børn under 12 år gratis adgang i følge med voksen. 

PROGRAM (forbehold for ændringer):

  • Kl. 10.30: Hallen åbner
  • Kl. 11.00: Intro til polo 
  • Kl. 11.30: Polokampe
  • Kl. 13.00: Pause-show
  • Kl. 14.00: Polokampe
  • Kl. 15.30: Præmieoverrækkelse og après polo
  • Kl. 16.30: Tak for i dag

Køb din EARLY BIRD billet til AARHUS POLO EXPO her.

FØLG MED I ØVRIGE KOMMENDE EVENTS
Følg os på Facebook og bliv opdateret om kommende publikumsevents. Eller skriv til os for at komme på invitationslisten til kommende arrangementer.

HOSPITALITY OG SPONSORATER
Polo er en flot ramme for aktivering af brands, netværksmøder, kundepleje mv. Til vores events kan dit brand blive en del af denne eksklusive kulisse. Over året kan du koble dig på alt fra internationale poloturneringer til hyggelige netværksevents med champagnesmagning og fundraising med showkamp.

PRIVATE EVENTS
Skab dit eget, unikke firmaevent med en ægte polokamp i fuld fart som kulisse. F.eks. i forbindelse med produktlanceringer, pressedage mv. Som noget helt unikt inden for hestesport tilbyder vi desuden at du og dine gæster selv kan prøve at spille polo på hest (se mere under teambuilding).

Kontakt Christian på 25115242 eller info@cphpolo.com for mere information om events, partnerskaber, teambuilding og sponsorater.

Nogle af vores tidligere events:

%d bloggers like this: