Cart 0 0,00 DKK

EN EKSKLUSIV KULISSE 
- til netværk, branding og salg

Copenhagen Polo Club hjælper med skræddersyede, private arrangementer på "pologodset" Lyngebækgård på Strandvejen og på eksterne lokationer hvor et poloshow kan passes ind. Enten som lukkede, private arrangementer eller som en del af større events hvor dit brand bliver en del af oplevelsen.

Gennem årene har vi arbejdet med brands som Bentley Copenhagen, Danske Bank, Shamballa, British MotorGroup, Christopher Cloos, BDO Revision, Boston Consulting Group, Koncenton, Moët Hennesy og Pernod Ricard.

Partnerskab med os tager altid udgangspunkt i dine konkrete udfordringer, og sammen med vores erfarne team defineres hvilke målbare resultater vi skal skabe sammen. Vi ønsker kun partnerskaber med et godt brand-fit og som giver håndgribelig værdi begge veje.

Eksempler:

  • Kundepleje, netværk og lead-generering: Brug den eksklusive polo-kulisse som stemningsskaber og ramme for anderledes mingling. Et perfekt sted til uformelt at præsentere dit produkt og møde nye potentielle kunder. Eller som et anderledes mødested, der gør indtryk.
  • Content marketing Udnyt synegien i at kombinere dit brand / produkt med de smukke billeder der naturligt ligger i polosporten.
  • Produktlancering og presseevents: Med en polokamp i baggrunden har du den perfekte baggrund og underholdning til at give den ekstra dimension til f.eks. lancering af et nyt produkt eller når du skal have lokket journalisterne ud.
  • Teambuilding og incentive: Som noget helt unikt kan man som virksomhed selv prøve at spille polo. Det er et sikkert, sjovt og helt anderledes alternativ til de klassiske teambuilding. Vi kan skræddersy et polo-spiller-for-en-dag event, der passer præcis til dine rammer.

Se reference-videoer herunder.

Som partner kan du også få adgang til vores partnerprogram med adgang for dig og dine kunder til små og store arrangementer gennem året.

Se herunder for inspiration og kontakt Christian på 25115242 eller info@cphpolo.com for et konkret oplæg til samarbejde.

Cases

Igennem årene har vi afviklet en stribe succesfulde arrangementer sammen med vores partnere, med forskellige kommercielle formål. Herunder produktlanceringer, kundearrangementer, branding, medarbejderevents, faglige netværksmøder og leadgenering. Både på hjemmebane ved Strandvejen i Nivå og med polo på tourné ude i landet. Se et udpluk af film fra nogle af vores mange arrangementer samt eksempler på branded content samarbejde med bl.a Bentley Copenhagen og Christoper Cloos Danish Eyewear.

Aarhus Polo Expo 2020 på Vilhelmsborg, Aarhus. Polo, livsstil, luksus og eksklusiv kundepleje.

Brandfilm for Copenhagen Polo Club. Produceret og instrueret af Tobias Kampmann.

Privat firmaarrangement med dressuropvisning, polokamp, gourmetfrokost og live jazz.

Brandfilm i samarbejde med Bentley Copenhagen og Cheval Liberté.

Polo i slotsparken ved hotel Kokkedal Slot for Koenigsegg Automotive og inviterede gæster.

Brandfilm i samarbejde med Christopher Cloos Danish Eyewear.

Vi samarbejder bl.a. med

CPH Polo
Lyngebæksgårdalle 12
2990 Nivå
CVR: 39716879

Booking og generelle forespørgsler:

tel. +45 71 72 24 50 info@cphpolo.com

Direktør, Christian Green:
tel. +45 25 11 52 42  cg@cphpolo.com

Handelsbetingelser

Følg os

Join the Country Club

Tilmeld dig vores Country Club nyhedsbrev og få invitationer til spændende polo events, gode tilbud, gratis medlemsfordele og meget mere. Det er ganske gratis (og du kan naturligvis altid afmelde dig igen).
cartmenucross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram
Min kurv
Din kurv er tom.

Det ser ud til at du ikke har valgt noget endnu?