Cart 0 0,00 DKK

Velkommen til Danmarks 
første poloklub


Copenhagen Polo Club er etableret med et ønske om at åbne den lidt nicheprægede sport for et bredere publikum. Udgangspunktet er vores egen personlige passion for polo, hestene og det sociale liv omkring sporten. At dyrke polo er langtfra en hobby for alle. Simpelthen fordi det kræver engagement og tålmodighed at lære.

For polospillere - uanset hvilket plan man spiller på - er det en livsstil og mere end "bare" end hobby. Men mange har den misforståelse at polo er en meget elitær sport. Og ja, polo er en bekostelig affære - det er al sport der involverer store dyr, som skal passes, plejes og trænes 24-7. Men når man kommer bag facaden og det glamourprædikat sporten ofte får - så finder man alle typer af mennesker og et meget socialt, internationalt og familievenligt miljø.

Men hos Copenhagen Polo Club vil vi mere end bare være en klub for de, der kan og vil spille polo. Vi ønsker at åbne sporten for et bredere publikum. Og det har vi bl.a. gjort igennem vores populære Polo Teambuilding koncept - som gør det muligt for alle (også helt uden rideerfaring) at få følelsen af at være polospiller for en dag. F.eks. sammen med kolleger, venner eller familie. Desuden deler vi den dejlige stemning omkring vores polokampe ved at åbne for publikum til afslappede dage ved polobanen for hele familien.

Vi håber at du vil tage godt imod initiativet og komme lidt tættere på kongernes sport sammen med os.

Med venlig hilsen

Christian Green

CPH Polo
Lyngebæksgårdalle 12
2990 Nivå
CVR: 39716879

Booking og generelle forespørgsler:

tel. +45 71 72 24 50 info@cphpolo.com

Direktør, Christian Green:
tel. +45 25 11 52 42  cg@cphpolo.com

Handelsbetingelser

Følg os

Join the Country Club

Tilmeld dig vores Country Club nyhedsbrev og få invitationer til spændende polo events, gode tilbud, gratis medlemsfordele og meget mere. Det er ganske gratis (og du kan naturligvis altid afmelde dig igen).
cartmenucross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram
Min kurv
Din kurv er tom.

Det ser ud til at du ikke har valgt noget endnu?