Ingen varer i kurven.

Polo teambuilding og firmaevents

Skal kunder, kolleger, familie eller venner have en stor og helt anderledes oplevelse? Så er polo et stærkt bud! Hos Copenhagen Polo Club kan I selv prøve at spille polo – også selvom I aldrig har redet før. Vores populære Polo Teambuilding kan arrangeres som det passer jer. Fra hyggeligt, socialt indslag på strategidagen til heldagsevents, hvor I kan trække på de fine faciliteter og smukke rammer hos os.

Information, inspiration og priseksempler herunder.

Vi kommer også gerne med et bud på en pakke, der passer ind i jeres program, budget- og tidsramme.

Se herunder for inspiration og kontakt Christian på 25115242 eller info@cphpolo.com for et konkret oplæg til jeres næste arrangement.

The King

Kongepolo: Vores populære og stilfulde arrangement foregår over et par hyggelige timer, hvor man lærer de basale polofærdigheder fra bunden, kommer til at mestre poloridningens ædle kunst og bygger op til en finalekamp på ægte, fuldblods-polohest. Vinderholdet fejres i klubhuset efter kampen. Der serveres drikkevarer og snacks undervejs og et sprødt glas bobler som afslutning.

Pris kr. 1.250 per person ekskl. moms ved min. seks deltagere.

Kontakt Christian på 25115242 eller info@cphpolo.com for mere info og inspiration.

The Prince

Prinsepolo: Denne hyggelige smagsprøve på kongesporten var ca. en time og tager jer igennem de basale polofærdigheder fra bunden. I lærer at ride og slå til bolden fra ægte, fuldblods-polohest. I har heste, instruktører og polofaciliteterne for jer selv til en underholdende, udfordrende og sikker time hvor I tester jer selv i verdens ældste holdsport.

Pris kr. 750 per person ekskl. moms ved min. seks deltagere.

Kontakt Christian på 25115242 eller info@cphpolo.com for mere info og inspiration.

As you wish

Sammensæt-dit-eget: Har I særlige ønsker til jeres arrangement hos os kommer vi gerne med et oplæg. Et arrangement hos kan udbygges på mange forskellige måder, så det matcher en særlig anledning eller tema. 

Jeres polo team event kan f.eks. udvides med:

  • Forplejning (fra smørrebrød og kolde øl til kaviar og champagne)
  • Champagnesmagning
  • Polo show / opvisningskamp
  • Præmier (shirts, gavekort, trofæer, champagne mv.)
  • Traditionelle eller kreative faciliteter til møde / konferencer
  • Ride & talk (ridetur i godsets private dyrehave)
  • Teamudvikling med erfarne psykologer og coaches

Kontakt Christian på 25115242 eller info@cphpolo.com for mere info og inspiration til dit skræddersyede event.

  • "Tusind tak for en en helt fantastisk oplevelse! Gæsterne kunne slet ikke få armene ned bagefter." - Henrik Drusebjerg.

  • "Fantastisk god oplevelse for alle i vort Ingdams-team. Kan varmt anbefales til andre, såvel topryttere som ikke-ryttere. Alle medarbejdere storsmilede også dagen efter. Vi gentager det mægtigt gerne – flere gange!" - Aff Ingdam-Lindgren.

  • "Det var et utroligt vellykket og mindeværdigt arrangement, alle var yderst tilfredse, både med polo-oplevelsen men også med jeres måde at tilgå det på, med humor og høj service. En stor tak for jeres meget venlige og servicemindede måde at forkæle os på." - Kim Hafstrøm.

Kontakt os for tilbud

Vil du høre mere om mulighederne med private events hos Copenhagen Polo Club? Kontakt Christian på 25115242 eller info@cphpolo.com eller brug formularen herunder.

Inspiration

Kontakt os

CPH Polo
Lyngebæksgårdalle 12
2990 Nivå
CVR: 39716879

Booking og generelle forespørgsler:
tel. +45 71 72 24 50 info@cphpolo.com

Direktør, Christian Green:
tel. +45 25 11 52 42  cg@cphpolo.com

Handelsbetingelser

Følg os

Join the Country Club

Tilmeld dig vores Country Club nyhedsbrev og få invitationer til spændende polo events, gode tilbud, gratis medlemsfordele og meget mere. Det er ganske gratis (og du kan naturligvis altid afmelde dig igen).
cartmenucross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram