Cart 0 0,00 DKK

Polo teambuilding og firmaevents

Skal kunder, kolleger, familie eller venner have en stor og helt anderledes oplevelse? Så er polo et stærkt bud! Hos Copenhagen Polo Club kan I selv prøve at spille polo – også selvom I aldrig har redet før. Vores populære Polo Teambuilding kan arrangeres som det passer jer. Fra hyggeligt, socialt indslag på strategidagen til heldagsevents, hvor I kan trække på de fine faciliteter og smukke rammer hos os.

Information, inspiration og priseksempler herunder.

Vi kommer også gerne med et bud på en pakke, der passer ind i jeres program, budget- og tidsramme.

Se herunder for inspiration og kontakt Christian på 25115242 eller info@cphpolo.com for et konkret oplæg til jeres næste arrangement.

The King

Vores populære kongepolo arrangement foregår over et par hyggelige timer, hvor man lærer de basale polofærdigheder fra bunden, kommer til at mestre poloridningens ædle kunst og bygger op til en finalekamp på ægte, fuldblods-polohest. Vinderholdet fejres i klubhuset efter kampen. Der serveres drikkevarer og snacks undervejs og et godt glas champagne som afslutning.

Pris kr. 1.250 per person ekskl. moms ved min. seks deltagere.

Kontakt Christian på 25115242 eller info@cphpolo.com for mere info og inspiration.

The Prince

Denne hyggelige smagsprøve på kongesporten er perfekt til f.eks. medarbejderforeninger eller mere uformelle anledninger, hvor I blot ønsker en lille smagsprøve på polo. Varigheden er ca. en time og tager jer igennem de basale polofærdigheder fra bunden. I lærer at ride og slå til bolden fra ægte, fuldblods-polohest. I har heste, instruktører og polofaciliteterne for jer selv til en underholdende, udfordrende og sikker time hvor I tester jer selv på hest.

Pris kr. 750 per person ekskl. moms ved min. seks deltagere.

Kontakt Christian på 25115242 eller info@cphpolo.com for mere info og inspiration.


Hør Mie Bagger fra PensionDanmark fortælle om hendes og kollegernes oplevelser med polo teamudvikling hos Copenhagen Polo Club.

The Queen

Den ultimative kombination af hestekræfter og mentaltræning! For jer, der gerne vil optimere jeres teams præstationsevner. Samarbejds- og kommunikationsevner kommer på prøve dagen igennem, hvor vores erfarne mentaltrænere deler polofærdighederne op som enkeltstående udfordringer. I bliver udfordret på strategi og team-mindset, når konkurrenceelementet kommer i spil - og vi bruger løbende jeres præstation som grundlag for feedback og indsigt i team-dynamikken. Dagens højdepunkt bliver den store polodyst, hvor læring fra dagen integreres og bliver afgørende for resultatet.

Jeres udbytte af dagen:

 • Optimering af team-præstation gennem mentaltræning
 • Klarhed over ressourcer i teamet
 • Styrket evne til at tage ansvar for fælles mål

Vi udarbejder program ud fra jeres ønsker og behov. Kontakt Christian på +45 25 11 52 42 eller info@cphpolo.com for et konkret oplæg.

As you wish

Sammensæt-dit-eget: Har I særlige ønsker til jeres arrangement hos os kommer vi gerne med et oplæg. Et arrangement hos kan udbygges på mange forskellige måder, så det matcher en særlig anledning eller tema. 

Jeres polo team event kan f.eks. udvides med:

 • Forplejning (fra smørrebrød og kolde øl til kaviar og champagne)
 • Champagnesmagning
 • Polo show / opvisningskamp
 • Præmier (shirts, gavekort, trofæer, champagne mv.)
 • Traditionelle eller kreative faciliteter til møde / konferencer
 • Ride & talk (ridetur i godsets private dyrehave)
 • Teamudvikling med erfarne psykologer og coaches

Kontakt Christian på 25115242 eller info@cphpolo.com for mere info og inspiration til dit skræddersyede event.

 • "Tusind tak for en en helt fantastisk oplevelse! Gæsterne kunne slet ikke få armene ned bagefter." - Henrik Drusebjerg.

 • "Fantastisk god oplevelse for alle i vort Ingdams-team. Kan varmt anbefales til andre, såvel topryttere som ikke-ryttere. Alle medarbejdere storsmilede også dagen efter. Vi gentager det mægtigt gerne – flere gange!" - Aff Ingdam-Lindgren.

 • "Det var et utroligt vellykket og mindeværdigt arrangement, alle var yderst tilfredse, både med polo-oplevelsen men også med jeres måde at tilgå det på, med humor og høj service. En stor tak for jeres meget venlige og servicemindede måde at forkæle os på." - Kim Hafstrøm.

Kontakt os for tilbud

Vil du høre mere om mulighederne med private events hos Copenhagen Polo Club? Kontakt Christian på 25115242 eller info@cphpolo.com eller brug formularen herunder.

Inspiration

CPH Polo
Lyngebæksgårdalle 12
2990 Nivå
CVR: 39716879

Booking og generelle forespørgsler:

tel. +45 71 72 24 50 info@cphpolo.com

Direktør, Christian Green:
tel. +45 25 11 52 42  cg@cphpolo.com

Handelsbetingelser

Følg os

Join the Country Club

Tilmeld dig vores Country Club nyhedsbrev og få invitationer til spændende polo events, gode tilbud, gratis medlemsfordele og meget mere. Det er ganske gratis (og du kan naturligvis altid afmelde dig igen).
cartmenucross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram
Min kurv
Din kurv er tom.

Det ser ud til at du ikke har valgt noget endnu?