Polo intro gavekort
Gavekort til polo intro

Gi’ den ultimative kongegave!

Lad en du holder af få en stor oplevelse med kongernes sport. Vi tilbyder tre typer gavekort til polo fra kr. 695,-

Polo Prøvetime (hold)

En times session, der foregår med andre begyndere i grupper på op til seks personer. En god, intens forsmag på sporten hvor man starter fra jorden med de basale slag, lærer poloridning fra hesteryg samt slag og regler/kamptaktik og slutter af med en lille polokamp. Varighed ca. én time. Afvikles i hold på udvalgte dage året rundt. Pris kr. 695 per person.

Privat Polo Intro (personlig træning)

En to-timers individuel session med personlig træner, hvor man kommer mere i dybden og får mere fokuseret tid på hesten og til at lære de fire basale slag. Kan bookes individuelt tirsdag-søndag. Pris kr. 1500 per person.

Polo Boot Camp (personligt træningsforløb)

Et fem-dages personligt program, som afsluttes med at man spiller sin første rigtige polokamp. Forløbet tilrettelægges individuelt på baggrund af rideerfaring, form og kalender. Det består af fem lektioner (tages så komprimeret som muligt for bedst læring) af ca. 1,5 times varighed. Pris kr. 5.000 per person.

Alle typer introlektioner afholdes af erfarne polotrænere og på veltrænede, sikre heste. Vi sørger naturligvis for at alt foregår på forsvarlig vis – for både hest og rytter – og med sværhedsgrad og hastighed afstemt til deltagernes fysiske form og færdigheder. Copenhagen Polo Club har alt nødvendigt poloudstyr til udlån.

Bestilling

Kontakt os på 25115242 eller info@cphpolo.com for bestilling af gavekort eller nærmere info om skræddersyede arrangementer og pologaver.

%d bloggers like this: